Achizitioneaza cel mai bun aparat de cafea. « Honolulu.ro

Achizitioneaza cel mai bun aparat de cafea.

Primul lucru pe care il fac dimineata, este sa imi pregatesc portia zilnica de energie. Cu o cafea buna, alfel incepem ziua de lucru. Inainte sa apara tot felul de aparate care de care mai dezvoltate cu tot felul de functii pentru prepararea cafelei, foloseam un simplu ibric. 

Acum nu mai este cazul pentru ca aparatele de cafea nu lipsesc de pe piata online sau offline.  Daca te aflii in cautarea unui aparat de cafea si nu esti decis pe care sa il cumperi, am pregatit un top cu cele mai bune review-uri ale aparatelor cumparate online de pe emag.ro. Sunt aparate si mai ieftine si mai scumpe, in functie de bugetul fiecaruia.

Espressor automat De’Longhi Magnifica

Verifica pretul!

Acest expresor este notat cu 5 de catre clienti. Se poate alimenta atat cu cafea macinata, cat si boabe. Are sistem de spumare automat si iti poti prepara un expresso sau cappuccino. In plus, are functia de curatare incorporata, ceea ce inseamna ca isi face in mod automat spalarea. Pentru alte specificatii, sau review-uri, te invit sa apesi pe butonul “Verifica pretul!” si vei redirectionat pe pagina magazinului care il comercializeaza.

Expressor-ul De’Longhi are cele mai multe review-uri pe emag.ro, si anume 1465, iar media notelor este de 4,38. Conform review-urilor, clientii sunt foare multumiti de acest aparat.Ca si specificatii acesta iti ofera posibilitatea sa folosesti atat ceafa macinata, cat si pods. Are sistem de abur incorporat pentru spumarea laptelui. Se opreste automat dupa 20 de minute de nefunctionalitate. Are 2 duze pentru cafea, ceea ce inseamna ca se pot prepara 2 cafele simultan. Pretul il vei putea vedea pe pagina oficiala a site-ului. Il poti verifica prin apasarea butonului mov.

Espressor manual De’Longhi

Verifica pretul!

Espressor Bosch Tassimo Vivy II

Verifica pretul!

Expressor-ul Bosch se gaseste pe mai multe culori si utilizeaza doar capsule. Este foarte practic deoarece poti face mai multe tipuri de bauturi cale: ciocolata calda, cappuccino, latte macchiato, caffe crema, ceai, lapte cald. Are sisrem de curatoare automat ceea ce iti usureaza treaba. Cantareste doar 2, 2kg, deci daca nu te oti despartii de cafeua preferata atunci cand mergi la o cabana, il poti lua cu tine cu usurinta.

Produsele prezentate mai sus sunt la preturi diferite.Daca doresti sa vezisi alte modele, te invit sa accesezi pagina site-ului emag.ro

Alte articole utile: Savureaza o cafea dintr-un pahar termo cu perete dublu

Lasa un comentariu