Adauga un parfum Scandal la colectia ta! « Honolulu.ro

Adauga un parfum Scandal la colectia ta!

Fetelor voi aveti un parfum Scandal in colectia voastra de parfumuri? Daca raspunsul este nu, atunci va sfatuiesc sa il adaugati. Va asigur ca nu veti regreta.

Acest parfum este realizat de renumitul Jean Paul Gaultier care de-a lungul timpului a creat diferite controverse prin ideile sale, in colaborare cu parfumierul Daphné Bugey.

Fiind apa de parfum  intensitatea mirosului se mentine intre 4 si 6 ore. Eu sunt foart incantata de el, iar spre deosebire de alte parfumuri a carui miros il simti 10-15 minute, Scandalul iti va inunda toate simturile pentru ca, si dupa 30 de minute te vei bucura de mirosul lui.

Parfumierul Daphné Bugey a lucrat cu Fabrice Pellegrin și Christophe Raynaud pentru a crea „… un parfum care ar putea întruchipa în întregime ziua și noaptea”, îmbinând portocala sanguină, mierea, paciuli și gardenia într-o bază de mosc care reflectă lumina și umbra găsite în „distracția nesfârșită a Parisului”.

Partea de promovarea a parfumului Scandal se bazeaza pe povestea unei femei importante din politica care imbina placutul cu jobul. Si anume o femeie petrecareata noaptea care strabate cluburile din Paris, iar ziua este “Madame la Ministre”

Colectie parfum Scandal Jean Paul Gaultier pentru femei

Inclusiv forma sticlei denota senzualitate feminina. Capacul este reprezentat sub forma unor picioare, iar daca ar fi sa ne gandim la ce vrea sa zica “autorul” prin asta, cu siguranta gandul ne va duce la sexulitatea unei femei.

Sunt 4 tipuri de parfumuri Scandal dupa care lumea este innebunita:

  • parfum Scandal a Paris
  • Parfum Sandal by Night
  • Parfum Scandal so Scandal
  • Scandal

Fiecare are o alta poveste de spus cu ingrediente diferite pentru ca sa acopere toata plaja de cumparatori.

Credeti-ma! Va veti indragosti de acest parfum! Eu chiar am patit-o si prefer sa investesc in el, decat in altele mai ieftine si mai de slaba calitate!❤

Apa de Parfum Jean Paul Gaultier Scandal

Apa de Parfum Jean Paul Gaultier, Scandal By Night

Apa de Parfum Jean Paul Gaultier, Scandal So Scandal

Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier Scandal a Paris

Verifica pretul!

Pe langa parfumul simplu frumos impachetat intr-o cutie eleganta, pe piata mai gasiti si seturi Scandal care contin parfumul si o crema de corp sau inca un mini parfum pentru a-l luat cu tine peste tot!

Verifica pretul!

Alte articol utile: Parfum original YSL

Cuprins:

Lasa un comentariu

Ramai la curent cu ultimele reduceri!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Honolulu.ro will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.