Beach outfits « Honolulu.ro

Beach outfits

Inspirațiile booho sunt din ce în ce mai populare atât pe marile podiumuri cât și în ținutele de zi cu zi ale marilor celebrități. Ce moment mai potrivit să te bucuri de acest trend decât în plin sezon estival? Așadar, astăzi vom aborda tema beach outfits.

Costumul de baie (1) negru oferă un aer clasic, în timp ce decupajul de pe sutien (2) îl scoate din anonimat.

În ceea ce privește ținuta, am ales o rochie (3) simplă, off the shoulders (dap, un alt trend super în vogă) care poate fi puternic accesorizată. Așadar, pentru a ne încadra în tema booho am ales o pereche de ochelari de soare (6) mai nonconformistă, de la Marc Jacobs.

Pălăria de paie (4) completează ținuta, oferindu-i un aer relaxat. Geanta (7) pe care am ales-o prezintă un imprimeu asztech neutru, în timp ce accesoriul îi redă o pată de culoare.

Sandalele (5) reprezintă perfect stilul booho, de la franjuri la culori și imprimeu. Așadar, orice rochie simplă poate fi ușor transformată cu accesoriile potrivite.

 

Cel de-al doilea outfit se focusează în jurul costumului de baie (1) într-o nuanță de fucsia aprins. Decupajele evidențiază formele corpului și conferă o notă de autenticitate.

Rochia (2) albă, ușor transparentă este perfectă pentru plajă asortată cu o pereche de papuci (3) rose-gold. Ochelarii de soare (4) păstrează cromatica ținutei, completând-o subtil.

Geanta (5) clasică de paie pe care am ales-o îmbină nuanțe neutre, iar accesoriul haios conferă o pată de culoare.

 

Cea de-a treia ținută se orientează în jurul costumului de baie (1) cu imprimeuri florale care împreună cu șnurul de la piept scoate foarte bine în evidență formele corpului. Fiind o piesă atât de încărcată, am ales să o asortez cu o rochie (2) simplă, ușoară, sub forma unei cămăși oversized. Cordonul din talie evidențiază linia corpului, oferind totuși libertate de mișcare.

Sandalele de cauciuc (3) cu o aplicație de metal adaugă o pată de culoare subtilă ținutei. Asemenea încălțărilor am ales o pereche de ochelari de soare (4) simplii, într-o culoare neutră.

Geanta (5) din pânză este ideală pentru plajă, întrucât funia groasă folosită la mâner încadrează ținuta în tema abordată.

Oferte:

  • Fashion Days: STYLE20: 20% reducere
  • Answear: 50 lei reducere la prima comandă dacă te înscri la newsletter

Lasa un comentariu