Cizme Tip UGG. Colectia 2016 « Honolulu.ro

Cele mai bune cizme UGG

Cizmele tip UGG sunt bineinteles mai ieftine in comparatie cu cizmele originale UGG. In mod normal, o pereche de cizme UGG originale costa peste 700 de lei, in comparatie cu o pereche de cizme tip UGG, care este aproximativ 100 de lei. Preturile difera foarte mult, iar daca nu doresti sa cheltuiesti atat de multi bani pe o pereche de cizme originale, atunci poti alege cizmele tip UGG care sunt mai iefitne.

Mai jos am selectat pentru tine o colectie variata de cizme, care contine mai multe materiale si mai multe modele. O parte dintre ele sunt simple, fiind din piele naturala sau piele intoarsa de culoarea neagra sau maro, iar o parte din colectie este compusa din cizme colorate cu diverse aplicatii: paiete, fundite sau blanite.

Iata colectia de cizme stil UGG ieftine:

 

Verifica pretul!

Aceasta a fost colectia de cizme similare brandului original. Daca ti-a placut si ai dori sa vezi si alte modele de cizme tip UGG, atunci iti recomand urmatorul magazin online:

Daca totusi doresti sa arunci o privire si peste modelele orginale, atunci iti recomand urmatoarele magazine online in care poti avea incredere:

Colectie cizme stil UGG originale:

 

Verifica pretul pe b-mall!

 

Verifica pretul pe fashiondays.ro!

 

Despre brandul UGG:

  • a fost fondat in anul 1978 de Brian Smith in California U.S.
  • site-ul UGG oficial este uggaustralia.com
  • este renumit pentru incaltamintea de iarna, dar si pentru accesorii
  • a inceput sa fie renumit datorita prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey
  • printre vedetele care prefera acest brand se numara si  Kate Upton, Blake Lively, Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Lopez si Sarah Jessica Parke

Cuprins:

Lasa un comentariu