Alege un costum pentru serbarea de Craciun 2023 « Honolulu.ro

Alege un costum pentru serbarea de Craciun 2023

Luna Decembrie este o luna mult asteptata mai ales de cei mici. O multime de ocazii speciale: Mos Nicolae, Mos Craciun, prima zapada si serbarea de la gradinita sau de la scoala. Cantecelul sau poezia spusa cu atata emotie merita sa fie rostita intr-un costum in care cel mic sa se simta cel mai frumos si cel mai importat. Copii abia asteapta serbarea, nu din pricina poeziei, ci din pricina costumelor de la serbarea de Craciun. Ei asteapta de la tine sa le alegi cel mai frumos costum, ca mai apoi sa se poata lauda ca au fost cei mai frumosi:)

Serbarea de Craciun poate contine o multime de costume. Unele care se pot purta la orice serbare din an, iar altele care se pot purta doar la serbarea de Craciun. Am ales sa fac o selectie de costume pentru serbarea de Craciun a copiilor de la scoala si gradinita care sa contina mai ales costume pentru serbare de Craciun, cum ar fi:

  • costume fulg de nea
  • costume de Mos Craciun
  • costume de Elf
  • costume cu Spider Man
  • costume cu Elsa

Model costum pentru serbarea de Craciun

 

  

 

 

Verifica pretul!

 

Sper ca ti-a placut selectia de costume pentru serbarea de Craciun. Daca doresti sa vezi mai multe costume apasa pe butonul “Verifica pretul!” si vei firedirectionat catre magazinul care comercializeaza costumul! Sgur vei gesi un costum pentru serbarea de Craciun si pentru copilul tau!

Lasa un comentariu

Ramai la curent cu ultimele reduceri!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Honolulu.ro will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.