Cum sa atragi atentia unui copil? « Honolulu.ro

Cum sa atragi atentia unui copil?

Cu totii trecem printr-o perioda diferita fata de rutina noastra obisnuita. Este foarte important ca in aceasta perioada, sa stam cat mai mult in casa. Copii fiind liberi, este destul de dificil sa ii tii inchisi in casa, mai ales daca vremea de afara ii face cu ochiul.

De aceea, copii trebuie sa fie tot timpul ocupati cu diferite activitati, astfel incat, sa se distreze si sa li se dezvolte diferite capacitati, cum ar fi concentrarea, atentia, memoria etc.

Este destul de important ca un copil sa citeasca. Prin citit, acesta isi dezvolta imaginatia, abilitatea de comunicare si va descoperii noi pasiuni. Chiar daca este destul de dificil sa faci un copil sa citeasca o carte, il poti incuraja prin acordarea unui “premiu” la finalul cartii. Copii trebuie atrasi cu povesti usoare, cuvinte usor de inteles.

Un alt mod de a atrage atentia unui copil este prin diferite jocuri educative, de societate ( ex: Activity pentru copii), jocuri lego sau realizarea unui puzzle 2D sau 3D.

Sunt o gramada de magazine online de unde poti achizitiona atat carti, cat si restul de jocuri mentionate mai sus. Poti accesa unul din magazinele urmatoare si sa iti alegi produsele dorite.

 

Lasa un comentariu