Cumpara un parfum original ysl! « Honolulu.ro

Cumpara un parfum original ysl!

Mirosul unui parfum original YSL sau Saint Laurent greu il mai poti scoate de pe haine. Un parfum original face cu adevarat diferenta. Este realizat cu bun simt, din produse fine pentru gustul oricarei persoane. 

Brandul Saint Laurent s-a extins pe mai multe ramuri, de la genti YSL, la cosmetice. In general, parfumurile poti fi cumparate individual sau in seturile care contin si lotiuni de corp de la aceeasi marca. Este un cadou ideal pentru EA. 

Diferenta dintre parfum, apa de parfum, apa de toaleta si apa de colonie

Diferenta dintre aceste tipuri de parfurm este concentratia parfumului. Cu cat concentratia este mai mare cu atat, intensitatea si durata mirosului este mai lunga, dar si pretul este pe masura. 

Parfumul pur are cea mai mare concentratie si cea mai indelungata perioada in care mirosul se mentine. Contine pana la 40% uleiuri esentiale si dureaza pana la 8 ore. Un astfel de parfum poate ajunge si la 3000 de lei.

Apa de parfum contine intre 15-20% uleiuri esentiale , iar intensitatea se mentine intre 4 si 6 ore. Sunt cele mai uzuale parfumuri care sunt gasite pe piata si preferate de consumatori. Pe piata poti gasi si apa de parfum si apa de toaleta din acelasi model.Concentratia unei ape de toaleta este intre 5-15% (2-4 ore intensitate), iar o apa de colonie dureaza 2 ore si concentratia este de pana la 4%.

Parfum original dama YSL Black Opium

Apa de parfum Saint Laurent este unul din cele mai populare parfumuri YSL. Se poate gasi in cantitati diferite 50ml, 75 ml, 90ml. Este un parfum oriental condimentat cu compozitia florilor de portocal, piper roz, para vanilie. Acest timp de parfum poate fi gasit sub mai multe tipuri: 

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium

 
Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Verifica pretul pe elefant.ro!  Verifica pretul pe emag.ro!

Parfum original dama YSL Mon Paris

Aroma unui parfum YSL Mon Paris este fresh, florala si fructata. Este parfumul ideal relaxari si al iubirii neconditionate. La fel ca si Black Opium, si parfumul Saint Laurent Mon Paris se gaseste in sticlute de 30ml, 50ml, 90ml. 

Verifica pretul pe elefant.ro!  Verifica pretul pe emag.ro!

Sunt mult mai multe parfumuri YSL din care poti alege. Am decis sa iti etalez doar cele 2 modele de mai sus pentru ca sunt cele mai cumparate parfumuri YSL. 

Pentru pret, stoc si alte modele, te invit sa apesi pe unul dintre butoanele cu mesajul verifica pretul si vei fi redirectionata catre magazinul care comercializeaza produsul.

Alte articole utile: De unde sa iti cumperi o geanta YSL? 

Cuprins:

Lasa un comentariu

Ramai la curent cu ultimele reduceri!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Honolulu.ro will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.