10 Genti Michael Kors Originale Care Fura Toate PrivirileĀ« Honolulu.ro

De unde iti cumperi genti Michael Kors originale?

Exista foarte multe magazine online care vand genti Michael Kors originale, dar la fel de multe magazine online sunt si cele care vand genti Michael Kors fake. E greu ca dintr-o fotografie sa iti dai seama care e originala si care nu, de aceea in acest caz reputatia magazinului e tot ce conteaza.

In Romania sunt trei mari magazine online de incredere care vand genti Michael Kors originale. Este vorba de:

O geanta Michael Kors costa in jur de 1000-2000 de lei. Daca cineva incearca sa iti vanda o geanta cu 300-400 de lei, ar trebui sa iti dai seama ca ceva nu este in regula. Pe okazii.ro gasesti genti chiar si la 75 de lei. Poti fi sigura ca acelea sunt doar replici. Nimic nu se compara cu o geanta originala!

Mai jos ti-am pregatit un scurt video care te va ajuta sa vezi care este diferenta dintre o geanta Michael Kors originala si una fake:

Iata cateva modele de genti pe care le poti cumpara din magazinele noastre de incredere:

 

Verifica preturile pe MyCloset.ro!
 

Verifica preturile pe answear.ro!
 

Verifica preturile pe b-mall.ro!

 

Daca doresti sa vezi vreun model prezentat mai sus tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe “Verifica pretul!“. Vei ajunge pe pagina unui magazin online de unde iti vei putea selecta culoarea, vei putea vedea pretul si mai multe poze.

Informatii utile despre Michael Kors si gentile lui

  • Michael Kors este un designer din New York in varsta de 57 de ani.
  • Printre personalitatile care poarta gentile Michael Kors se numara Olivia Wilde, Dakota Johnson, Kate Hudson, Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Kate Middleton, Lily Aldridge, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Rachel McAdams, Elissa, Heidi Klum, si Catherine Zeta-Jones.
  • Michelle Obama este clienta fidela a creatorului de moda, afisandu-se de multe ori in tinutele acestuia.

Lasa un comentariu