De unde poti cumpara un termometru digital? « Honolulu.ro

De unde poti cumpara un termometru digital?

Termometru digital, denumit si termosenzor, este un dispozitiv care masoara temperatura corpului uman de la o distanta de siguranta. Toate termometrele digitale au un display unde este afisata temperatura masurata de la o persoana.

Cum se utilizeaza un termometru digital?

Termometru de frunte cu infrarosu ThermogGun, senzor japonez

Fiecare dispozitiv are specificatiile sale de utilizare, in special ce tine de distanta la care trebuie sa fie pozitionat termosenzorul. Toate termometrele digitale preiau temperatura din zona fruntii. Dispozitivul din imaginea alaturata,  masoara temperatura corporala de la o distanta de 2.5 cm. Rata de eroare este de  ± 0,2°C.  Una din functiile pe care le are integrat este cea de atentionare atunci cand depaseste temperatura normala a corpului uman. Pentru restul specificatiilor, te invit sa apesi pe poza termometrului pentru a fi redirectionat catre magazinul online care comercializeaza produsul.

Un alt model de termomentru este Termometru Digital Non-Contact Corporal cu Infrarosu si Afisaj LCD.

Distanta maxima de masurare a temperaturii pentru acest termosenzor este de pana la 15 cm fata de frunte, iar timpul de masurare este de o secunda. La acest link gasiti un vide0, in care puteti vedea cum functioneaza acest produs. Mesajele cu temperatura de pe diplay-ul digital isi schimba culoarea atunci cand temperatura corupului este ridicata. Are aceeasi rata de eroare ca si cel precedent.

Pentru restul informatiilor si pentru alte modele de termometre digitale,  intra pe magazinul online eMAG.ro.

Alte articole utile: Scaun de birou si gaming pentru confortul de acasa || Saltele de pat Dormeo

Lasa un comentariu