De unde sa iti cumperi o geanta YSL originala? « Honolulu.ro

De unde sa iti cumperi o geanta YSL originala?

In categoria gentilor de lux intra si geanta YSL. O geanta YSL originala este realizata de casa de moda YSL care pune accentul asupra calitatii produsului.

Toate detaliile sunt realizate cu stil, astfel incat sa cumperi un produs luxuriant de calitate superioara.

New on stock. Noi genti au intrat pe stoc pe b-mall.ro! Vezi modelele noi!

Cum sa faci diferenta dintre o geanta YSL fake si una originala atunci cand cumperi online?

Atunci cand cumperi o geanta YSL online, este important sa recunosti una falsa. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti dai seama daca geanta este autentica sau nu:

Ce ar trebui sa iti sara in ochi la prima vedere este pretul. O geanta originala YSL nu o vei gasi niciodata la un pret de 500 de lei. Gentile YSL sunt obiecte de lux si au un pret ridicat. Daca vezi o geanta YSL vanduta la un pret semnificativ mai mic decat valoarea de vanzare, aceasta poate fi falsa.

Gentile YSL sunt realizate din materiale de inalta calitate, cum ar fi piele sau catifea. Observa geanta cu atentie pentru a vedea daca materialele arata autentice. Daca geanta pare ieftina, poate fi falsa.

Accesoriile de pe o geanta YSL sunt de o calitate inalta, cum ar fi fermoare, catarame si capse. Verifica accesoriile pentru a vedea daca sunt solide și durabile. 

Gentile Yves Saint Laurent au un logo distinctiv care prezintă literele “YSL” intr-un font particular. Acorda atentie logo-ului pentru a vedea daca arata curat și bine definit. Daca logo-ul este sters sau neclar, poate fi fals.

Cumpara intotdeauna de la un vanzator de incredere. Verifica feedback-ul si rating-ul magazinului pentru a vedea daca are o reputatie buna pentru vanzarea de produse autentice. 

Unul dintre cele mai de incredere magazine din Romania de unde vei gasi genti YSL originale este:

geanta ysl
geanta ysl
geanta ysl
geanta ysl

 

geanta ysl
geanta ysl
geanta ysl
geanta ysl

 

Speram ca ti-a placut articolul nostru si te-am ajutat in alegerea corecta. Daca esti interesata de alte brand-uri de genti, te invit sa accesezi  urmatoarele articole: De unde sa iti cumperi o geanta Michael Kors? || Genti GUESS || Genti Valentino by Mario Valentino originale

Lasa un comentariu