Genti GUESS Originale « Honolulu.ro

Genti GUESS

GUESS este un brand cunoscut pentru piesele vestimentare, dar si pentru accesorii. Printre cele mai cunoscute accesorii se numara gentile si portofelele. Despre portofele GUESS am scris intr-un articol trecut, insa despre genti voi scrie chiar astazi.

Gentile GUESS sunt genti realizate la o calitate impecabila, putin mai scumpe fata de media actuala, insa ceva mai iefitne fata de gentile Michael Kors sau fata de gentile Valentino. Le poti cumpara de la reprezentanta prezenta cam in orice mall din Romania sau direct din magazinele online care vand produse originale. E foarte riscant sa iti cumperi o geanta de la orice magazin online din Romania. Nu sunt atat de multe care sa vanda genti GUESS originale, insa cele care o fac au foarte multe modele.

Magazinele online care vand genti  sau posete GUESS originale sunt:

Mai jos am ales sa iti prezint o parte din modelele cu genti pe care le vei gasi in magazinele online de mai sus. Bineinteles, aceasta este doar o selectie. In magazinele online vei gasi mult mai multe modele.

Colectia cu genti GUESS originale de dama:

Verifica pretul pe B-mall!
 

Verifica pretul pe MyCloset!
 

Verifica pretul pe Fashiondays!

Verifica pretul pe elefant.ro!
 

Daca ti-a placut vreun modele de mai sus tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe “verifica pret” si astfel vei afla mai multe detalii despre geanta, cum ar fi: pret, culoare si material folosit.

Printe modelele de mai sus exista si genti Guess ieftine pe care si le poate permite orice doamna. Prin ieftin nu ma refer la genti Guess de 100 de lei. Gentile care costa 100 de lei nu au cum sa fie originale. Nici macar un portofel original nu costa atat. Totusi, pentru a nu cadea in capcana gentilor de contrabanda, te invit sa citesti randurile de mai jos si sa afli cum poti face diferenta intre o geanta originala si una fake. 

O geanta Guess poate fi cadoul perfect pentru ea daca vrei sa o surprinzi. 

Cum deosebesti o geanta originala Guess de una fake?

  • Verifica stickereul lipit pe gentile originale Guess. Fiecare geanta ar trebui sa aiba un sticker care contine codul de bare si diferite date de identificare a gentii
  • Verifica emblema Guess. Gentile originale au o emblema bine slefuita si atent lucrata
  • Verifica style number din interiorul gentii. Acesta trebuie sa fie acelasi cu cel de pe sticker. In plus, citeste eticheta cu atentie. Daca apar erori de scriere, atunci s-ar putea ca geanta sa nu fie originala
  • Verifica cusaturile. Trebuie sa fie drepte si atent lucrate

Alte articole utile: Portofele originale Guess || De unde sa iti cumperi on geanta Michael Kors?  ||  Portofele Michael Kors

Lasa un comentariu

Vrei sa te educi financiar? Ai nevoie de un venit extra? Sau ai bani, vrei sa investesti, dar ti-e frica de necunoscut?

Vrei sa inveti cum sa economisesti si sa faci alti bani?

Cursul Primul Milion te ajuta sa investesti in visul tau. 

Vreau sa aflu mai multe detalii!