Genti GUESS Originale « Honolulu.ro

Genti GUESS

GUESS este un brand cunoscut pentru piesele vestimentare, dar si pentru accesorii. Printre cele mai cunoscute accesorii se numara gentile si portofelele. Despre portofele GUESS am scris intr-un articol trecut, insa despre genti voi scrie chiar astazi.

Gentile GUESS sunt genti realizate la o calitate impecabila, putin mai scumpe fata de media actuala, insa ceva mai iefitne fata de gentile Michael Kors sau fata de gentile Valentino. Le poti cumpara de la reprezentanta prezenta cam in orice mall din Romania sau direct din magazinele online care vand produse originale. E foarte riscant sa iti cumperi o geanta de la orice magazin online din Romania. Nu sunt atat de multe care sa vanda genti GUESS originale, insa cele care o fac au foarte multe modele.

Magazinele online care vad genti GUESS originale sunt:

Mai jos am ales sa iti prezint o parte din modelele cu genti pe care le vei gasi in magazinele online de mai sus. Bineinteles, aceasta este doar o selectie. In magazinele online vei gasi mult mai multe modele.

Colectia cu genti GUESS originale de dama:

Geanta GUESS rosie

Geanta GUESS rosie

Geanta GUESS albastra

Geanta GUESS albastra

Geanta GUESS rosu coral

Geanta GUESS rosie

Geanta GUESS neagra din piele

Geanta GUESS neagra din piele naturala

Geanta GUESS neagra de piele

Geanta GUESS neagra de piele

Geanta GUESS crem de piele

Geanta GUESS crem din piele naturala

Geanta GUESS albastra cu alb

Geanta GUESS albastra cu alb

Geanta GUESS rosie cu alb

Geanta GUESS rosie cu alb

Geanta GUESS crem

Geanta GUESS crem cu zale

Geanta GUESS albastra cu zale

Geanta GUESS albastra cu zale

Geanta GUESS neagra cu curele

Geanta GUESS neagra cu textura

Geanta GUESS rosie textura Saffiano Delaney

Geanta GUESS rosie textura Saffiano Delaney

Geanta GUESS 1981

Geanta GUESS 1981

Geanta GUESS crem cu lacat

Geanta GUESS crem cu lacat

Geanta GUESS bleumarin

Geanta GUESS bleumarin

Geanta GUESS neagra cu gri

Geanta GUESS neagra cu gri

Daca ti-a placut vreun modele de mai sus tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe “verifica pret” si astfel vei afla mai multe detalii despre geanta, cum ar fi: pret, culoare si material folosit.

Printe modelele de mai sus exista si genti Guess ieftine pe care si le poate permite orice doamna. Prin ieftin nu ma refer la genti Guess de 100 de lei. Gentile care costa 100 de lei nu au cum sa fie originale. Nici macar un portofel original nu costa atat. Totusi, pentru a nu cadea in capcana gentilor de contrabanda, te invit sa citesti randurile de mai jos si sa afli cum poti face diferenta intre o geanta originala si una fake.

Cum deosebesti o geanta originala Guess de o replica?

  • Verifica stickereul lipit pe gentile originale Guess. Fiecare geanta ar trebui sa aiba un sticker care contine codul de bare si diferite date de identificare a gentii
  • Verifica emblema Guess. Gentile originale au o emblema bine slefuita si atent lucrata
  • Verifica style number din interiorul gentii. Acesta trebuie sa fie acelasi cu cel de pe sticker. In plus, citeste eticheta cu atentie. Daca apar erori de scriere, atunci s-ar putea ca geanta sa nu fie originala
  • Verifica cusaturile. Trebuie sa fie drepte si atent lucrate

Lasa un comentariu