Genti Valentino By Mario Valentino Originale « Honolulu.ro

Genti Valentino By Mario Valentino Originale

Printre cele mai scumpe genti accesibile publicului larg, gentille Valentino sunt gentile pe care orice colectionara de genti si le doreste. In diferite culori si modele, gentile Valentino se potrivesc de minunte oricarei tinute. Fie ca vorbim de tinute sport sau de tinute elegante, in functie de model, ele se potrivesc chiar cu aproape orice.

Creatorul casei de moda Valentino este insusi Valentino Garavani (84 ani). Casa de moda provine din Italia si s-a raspandit intr-un timp scurt in intreaga lume.

Valentino-Garavani

Valentino Garavani. Foto: celebfamily.com

Preturile gentilor Valentino sunt foarte variate, unele ajungand sa coste cateva mii de dolari. In Romania, sunt doar cateva magazine online care le comercializeaza. Acestea sunt:

Magazinele vand genti originale la pret de outlet, unele fiind reduse chiar mai mult de 70%. Cele mai ieftine genti Valentino costa aproximativ 2000-3000 de lei, un pret mic in comparatie cu preturile colectiei actuale care este exprimata in dolari si nu in lei, insa are exact aceleasi cifre. 🙂 Gentile vandute de B-mall si MyCloset sunt 100% originale, au certificat de garantie si perioada de returnare. Daca nu esti multumita de ceva poti face retur.

Colectia cu genti Valentino:

geanta Valentino By Mario Valentino
geanta Valentino By Mario Valentino Estelle Dollaro Shoulder Bag
geanta valentino
genti Valentino By Mario Valentino Karina Leather Tote
genti Valentino By Mario Valentino diamond
genti Valentino By Mario Valentino Verra Satchel
geanta de umar Valentino By Mario Valentino Nina Diamond
geanta de umar Valentino By Mario Valentino Mia Diamond Quilt Sauvage Crossbody
Geanta Valentino Bags by Mario Valentino Bravia Crem
Geanta Valentino Bags by Mario Valentino Bravia
Geanta Valentino Bags by Mario Valentino Omia Neagra
genti Valentino Bags by Mario Valentino Kiria
Geanta Valentino Bags by Mario Valentino Bravia visinie
Geanta Valentino Bags by Mario Valentino Brito

 

Aceasta a fost colectia cu genti Valentino. Daca ti-a placut un anumit model tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe “verifica pret”. Vei fi redirectionata pe pagina magazinului online de pe care o poti achizitiona. Daca vrei sa vezi si noua colectie de genti Valentino poti intra pe site-ul lor oficial valentino.com. Cam toate gentile de pe site-ul oficial costa in jur de 2500 de dolari si cu toate astea stocul gentilor este epuizat. Gentile Valentino chiar sunt dorite!

Sper ca ti-au placut modelele. Daca doresti sa vezi si alte brand-uri poti incerca gentile Guess si gentile Michael Kors. Ele sunt ceva mai ieftine.

Featured image: thesweetestthingblog.com

Lasa un comentariu