Ghiozdane pentru școală | Back to school « Honolulu.ro

Ghiozdane pentru școală | Back to school

Acum că sfârșitul verii se apropie cu pași rapizi (când a trecut timpul??) trebuie să ne pregătim pentru sezonul rece. Din păcate, odată cu apariția frunzelor cărămizii și cu nopțile răcoroase de toamnă vine și începutul școlii.

Așadar, astăzi vom vorbi despre ghiozdane pentru școală. Vrei să fii cool, să întorci privirile în jurul tău în timp ce îți păstrezi stilul? Ei bine uite cum poți ieși din monotonia ghiozdanelor simple și sport spre care toată lumea optează.

Imprimeuri

1/2/3

Imprimeurile florale sunt cunoscute în lumea modei sub numele de „efectul Gucci” datorită prezenței lor atât de populare în colecțiile marii case. De la Luis Vuitton la Coach sau Moschino acest trend a fost omniprezent în ultimul deceniu predominând fiecare podium.

Dacă vrei să-l incorporezi în ținutele pentru sezonul toamnă/iarnă încearcă să alegi un fundal închis pentru imprimeu. Indiferent de culorile alese, nu vei da greș cu acest mic detaliu. De ce? Ei bine, culorile închise ne duc cu gândul la sezonul rece, în timp ce imprimeurile vioaie ne aduc aminte cu plăcere de zilele toride de vară.

Cele trei opțiuni pe care le-am ales îmbină culori calde care contrastează subtil cu fundalul închis.

Modelele clasice

1/2/3

Dacă totuși vrei să optezi pentru ceva mai clasic nu vei da greș cu taxtile ușoare.

Fie că alegi o culoare neutră precum ghiozdanul de la Converse într-o nuanță de alb prăfuit care poate fi ușor asortat cu orice ținută, fie că ești mai non-conformistă și optezi pentru o pată de culoare, modelele clasice nu se vor demoda niciodată.

Ghiozdanul turcoaz de la Mi-Pac ne duce cu gândul la albastrul limpede al mării și tot odată conferă personalitate outfiturilor tale. În schimb, dacă încă nu ești pregătită să renunți la culorile pastelate care au dominat încă de la începutul primăverii înseamnă că ghiozdanul de la Roxy este perfect pentru tine.

Stai liniștită, nu ești singura care încearcă să păstreze o fărâmă din amintirile verii chiar și în zilele de școală.

Texturi

1/2/3

Cred că deja ne-am obișnuit cu abundența de texturi care a făcut înconjurul lumii pe cele mai mari podiumuri, de la Milano Fashion week la Paris sau Londra. Vestea bună este că designerii nu au renunțat la acest trend, ci din contră devine din ce în ce mai popular în colecțiile Toamnă/Iarnă 2017.

Fie că te gândești la o imitație de piele sau un fâș ușor cel mai mare avantaj al acestor texturi este impermeabilitatea și sper că ești convinsă că îți va fi de folos. Evident și sub această categorie există suficiente opțiuni care să se potrivească oricărui stil.

Fie că optezi pentru un ghiozdan negru simplu, precum cel de la Roxy sau ceva mai îndrăzneț, nu trebuie să te ferești de texturi. Așadar, dacă cauți un rucsac care să-ți exprime spiritul curajos cele două produse de la Haily’s și respectiv Mi-Pac îți sunt potrivite.

Nu uita, școala nu trebuie să îți limiteze stilul vestimentar ci, din contră, poate reprezenta un nou challange în a-ți îmbina personalitatea cu accesoriile must-have pentru școală.

Dacă alegi să porți unul dintre ghiozdanele pe care ți le-am prezentat astăzi și vrei să împărtășești cu noi stilul tău unic adaugă #honoluluschooltrends în descrierea postării tale.

Abia așteptăm să vedem ce outfituri îndrăznețe porți anul acesta școlar!

 

Promoții Answear:

Înscrie-te la newsletter și primești o reducere în valoare de 50 RON din prima comandă.

Cumpără două produse din categoria Back to School și primești 25% reducere dacă introduci codul promoțional „BACK”.

Lasa un comentariu