Pregateste-te de Back to school! « Honolulu.ro

Pregateste-te de Back to school!

Incet, incet se apropie sfarsitul lunii August si ne dam seama ca luna Septembrie aduce cu ea nu doar inceputul toamnei, cat si inceputul anilor scolari sau primii pasi in gradinita.

Nu putem astepta pana in ultima saptamana ca sa ne facem cumparaturile de rechizite, ghiozdane, haine noi, de aceea, mai multe magazine online au lansat promotia “Back to School”

Fiecare site are cateva promotii foarte bune la cateva din articolele care sunt necesare pentru inceperea anului scolar 2020-2021. 

Campania “Back to School” de pe answear.ro tine pana in 2 septembrie. Aici gasesti mii de produse vestimentare, incaltaminte si ghiozdane reduse. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi codul B2S la finalul comenzii si vei avea o reducere de 20% la noile colectii. Click aici

Pe melimeloparis.ro gasiti multe ghiozdanele colorate pentru copilasii nerabdatori sa inceapa primii ani scolari sau primii ani de gradinita. 

Este important ca in rutina noastra de zi cu zi sa introducem cel putin o ora de miscare. De aceea si in anii scolar sportul este introdus ca o materie obligatorie. Pentru o mai buna miscare, avem nevoie de un echipament cat mai confortabil. Pe Decathlon.ro gasesti multe produse vestimentare, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Trage cu ochiul in magazinul lor online si alegeti treningul preferet. 

Alte articole utile: De unde iti cumperi ghiozdane Vans Originale? || Ghiozdane Adidas pentru baieti si fete || Treninguri de dama si de barbati

Lasa un comentariu