Ghiozdane Vans Originale « Honolulu.ro

De unde iti cumperi ghiozdane Vans originale?

E din ce in ce mai greu sa gasesti haine si accesorii originale. O multime pe bisnitari si-au facut magazin online si vand tot felul de replici. Cele mai des intalnite sunt cele ale tenesilor Converse si celor ale ochelarilor de soare Ray-Ban. Din pacate, cam tot ce e de firma a inceput sa fie copiat si e foarte greu sa iti dai seama care produs e autentic si care nu.

Din fericire exista magazine online foarte credibile care vand produse de firma si de la care stii sigur ca ai cumparat ceea ce trebuie. Unele din magazinele in care eu am incredere sunt emag.ro si  answear.ro. Au foarte multe brand-uri cunoscute, iar preturile sunt cele reale. 

Modelele de ghiozdane pe care le-am gasit sunt foarte frumoase, potrivite pentru vara sau primavara. Cateva ghiozdane Vans “Off the wall” sunt cu motive florale, iar cateva sunt mai serioase, unul are culoarea neagra, iar celalalt maro.

Iata colectia de ghiozdane Vans :

 

Verifica pretul pe emag.ro!
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verifica pretul pe answear.ro!
 

Sper ca ti-a placut aceasta colectie cu ghiozdane Vans si ca macar unul ti-a atras atentia. Pentru alte brand-uri poti vizualiza si colectiile cu Ghiozdane Adidas, Nike sau Converse.

Lasa un comentariu