Ghiozdane Vans Originale « Honolulu.ro

De unde iti cumperi ghiozdane Vans originale?

E din ce in ce mai greu sa gasesti haine si accesorii originale. O multime pe bisnitari si-au facut magazin online si vand tot felul de replici. Cele mai des intalnite sunt cele ale tenesilor Converse si celor ale ochelarilor de soare Ray-Ban. Din pacate, cam tot ce e de firma a inceput sa fie copiat si e foarte greu sa iti dai seama care produs e autentic si care nu.

Din fericire exista magazine online foarte credibile care vand produse de firma si de la care stii sigur ca ai cumparat ceea ce trebuie. Unul din magazinele in care eu am incredere este originals.ro. Au foarte multe brand-uri cunoscute, iar preturile sunt cele reale. De curand m-a interesat un ghiozdan Vans pentru fete si l-am gasit pe originals.ro.

Modelele de ghiozdane pe care le-am gasit sunt foarte frumoase, potrivite pentru vara sau primavara. Cateva ghiozdane Vans “Off the wall” sunt cu motive florale, iar cateva sunt mai serioase, unul are culoarea neagra, iar celalalt maro.

Iata colectia de ghiozdane Vans de fete:

ghiozdan vans de fete albastru

Ghiozdan Vans de fete albastru cu motive florale

Ghiozdanul este 100% bumbac. Ultimul lui pret a fost 279 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

ghiozdan vans cu flori

Ghiozdan Vans Realm Backpack culoarea floral dream

Ghiozdanul este 100% bumbac. Ultimul lui pret a fost 259 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu. Ghiozdanul are culoarea alb si este desenat cu floricele galbene si albastre.

ghiozdan vans roz

Ghiozdan Vans de fete culoarea Grape Juice

Ghiozdanul de culoarea Grape Juice este 100% bumbac. Ultimul lui pret a fost 303 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

ghiozdan vans cu floricele

Ghiozdan Vand culoarea Galaxy Floral

Ghiozdanul Vans este 100% bumbac si are culoarea Galaxy Floral, mai exact are culoarea neagra cu flori viu colorate. Ultimul lui pret a fost 279 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

ghiozdan vans de fete cu pisici

Ghiozdan Vans de fete culoarea Cats 2

Daca iubesti pisicile cu siguranta acest ghiozdan ca fi al tau. Culoarea ghiozdanului are chiar o denumire foarte haioasa, si anume Cats 2. Ghiozdanul este 100% bumbac. Ultimul lui pret a fost 276 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

Ghiozdan Vans de fete culoarea Black/Spruce Yellow

Ghiozdan Vans de fete culoarea Black/Spruce Yellow

Ghiozdanul este 100% bumbac, iar cu toate ca aceasta culoare se potriveste foarte bine si pentru un barbat, totusi, datorita formei ghiozdanului, acesta se potriveste mult mai bine in spatele unei fete. Ultimul lui pret a fost 279 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

Ghiozdan vans se fete negru

Ghiozdan Vans se fete culoarea Onyx

Ghiozdanul este 100% bumbac si este complet negru. Ultimul lui pret a fost 303 lei, dar daca vrei sa afli cat costa acum apasa click pe butonul portocaliu.

Vans Realm Backpack floral

Ghiozdan Vans Realm Backpack floral

Rucsac Vans Culoarea Cherry Checkers

Rucsac Vans Culoarea Cherry Checkers

Ghiozdan vans Galben-Verde

Ghiozdan Vans Culoarea Sulphur

Update: Am adaugat noi ghiozdane Vans:

ghiozdan Vans Old Skool II Backpack negreu

Ghiozdan Vans Old Skool II Backpack negreu

ghiozdan Vans Old Skool II Backpack

Ghiozdan Vans Old Skool II Backpack

Sper ca ti-a placut aceasta colectie cu ghiozdane Vans si ca macar unul ti-a atras atentia. Daca alegi sa il cumperi vei avea transportul gratuit pentru ca pe b-mall.ro si pe mycloset orice comanda de peste 150 de lei are transport gratuit. Pentru alte brand-uri poti vizualiza si colectiile cu Ghiozdane Adidas, Nike sau Converse.

Lasa un comentariu