Interviu cu Andreea, finalista competiției "Bravo, ai stil!" « Honolulu.ro

Interviu cu Andreea, finalista competiției “Bravo, ai stil!”

În această săptămână am stat de vorbă cu finalista competiției “Bravo, ai stil!” – Andreea Diana Constantinescu. Concurenta care nu doar că a cucerit cu fiecare ținută din timpul emisiunii, ci a reușit să epateze, inclusiv jurații, cu ultima sa apariție din gala finală. Andreea a ajuns la inimile oamenilor prin stilul ei versatil, dar și prin faptul că a dat dovadă că este o persoană asumată.

În următoarele momente veți afla mai multe despre ce a însemnat competiția pentru ea, dar și câteva păreri și sfaturi legate de modă.

Cum ți-a shimbat viața “Bravo, ai stil!”?

M-am schimbat eu după această experiență, iar în acest moment am mai multă încredere în mine, nu-mi mai este frică de necunoscut și sunt mult mai calculată. Nu credeam că oamenii pot să te aprecieze atât de mult fară să te cunoască personal și asta mi se pare minunat.

Ce planuri ai acum, după terminarea competiției? Pe termen scurt, dar și pe termen lung.

Competiția nu este usoară absolut deloc și vreau să merg într-o vacanță pentru a-mi pune ordine în gânduri. Pe plan profesional am multe idei, însă vreau să mă organizez puțin înainte de a le pune în practică.

Ce ai gândit când te-ai văzut prima oara pe ecran?

Mă gândeam la faptul că mi-am îndeplinit un vis în momentul în care m-am văzut pe ecran! Sinceră să fiu am urmărit puține emisiuni pentru că sunt o persoană critică și mi-a fost frică să nu îmi schimb atitudinea, ulterior să mă transform în altcineva.

Care sunt cele mai neașteptate feedback-uri primite în urma competiției?

Nu mă așteptam să primesc mici joburi așa repede și asta m-a surprins destul de mult.

Ce stil consideri că te definește cel mai bine?

Stilul meu? Hmm… Complex! Așa cum am spus și în filmulețul de prezentare la începutul competiției.

Care sunt locurile tale preferate de shopping?

Îmi cumpăr de oriunde haine dar îmi plac mult magazinele vintage și second hand. O perioadă nu voi mai face shopping pentru că am ajuns la saturație (hahaha).

Care sunt piesele esențiale din garderobă?

Sunt pasionată de pantofi și mai nou de accesorii chiar dacă înainte de “Bravo, ai stil!” nu prea purtam. Cu o rochie simplă, neagră, accesorizată corect, poți să ieși din anonimat.

Care este accesoriul tău preferat?

Îmi plac mult ochelarii de soare. Atat de mult încât uneori uit să îi dau jos când se lasă seara.

Care este cel mai hot trend al sezonului?

Nu prea țin cont de tendințe, dar din punctul meu de vedere rochiile vaporoase și chimonourile sunt perfecte pentru acest sezon.

De când/cum ți-ai descoperit pasiunea pentru modă?

Poate pare un clișeu, însă de mică sunt pasionată de modă. Îmi aduc aminte că pe la 13-14 ani scoteam toate hainele din șifonier, făceam ținute și îmi făceam poze.

Care este sursa ta de inspirație?

Mă inspiră oamenii, filmele, muzica dar în special mama.

Spune-mi 3 reguli de stil după care te ghidezi.

Stilul meu este eclectic și nu prea am reguli după care mă ghidez. În schimb, am reținut o regulă din competiție și anume că niciodată nu funcționează tocul gros și dresurile cu picouri.

Descrie în cateva cuvinte experiența ta la “Bravo, ai stil!”.

Vei întelege competiția “Bravo, ai stil!” doar dacă o trăiești! Pentru mine a fost o experiență extraordinară pe care aș repeta-o oricând și din care am ieșit cu un bagaj nou de cunoștințe. Am avut momente când am vrut să renunț, însă cu ajutorul oamenilor care mă iubesc am reușit să trec peste ele. Consider că mi-am depășit limitele, am aflat lucruri noi despre mine și am cunoscut oameni minunați. Emisiunea “Bravo, ai stil!” schimbă vieți!

 

Daca v-a plăcut de Andreea, o puteți urmări și pe contul ei de Facebook sau Instagram.

Lasa un comentariu