Jachete de toamnă « Honolulu.ro

Jachete de toamnă

Septembrie. A sosit momentul să renunțăm la sandalele de vară și la rochiile vaporoase și să ne adaptăm garderoba pentru toamnă. Primul pas este să te echipezi cu o pereche de ghete impermeabile și cu o jachetă călduroasă. Așadar, astăzi vom discuta despre trenchuri, cardigane și poncho-uri care să te scoată din anonimat și să-ți facă mai ușoară tranziția către zilele friguroase și ploioase de toamnă.

Trenchuri

După cum ați aflat deja, curelele bine strânse în talie sunt un must-have al acestui sezon, așadar te sfătuim să optezi pentru un trench dintr-o textilă volatilă, care se cambrează ușor pe forma corpului.

Dacă alegi o lungime deasupra genunchiului, precum Trenchi-ul de la Fashion agen
da (1), nu te feri să experimentezi cu diverse culori. Fie că optezi pentru clasicul negru (4) care conferă eleganță ținutei sau pentru o culoare neutră, dar totuși mai diferită precum gri (3) sau bleumarin, un trenci clasic este esențial oricărei garderobe.

De asemenea, poți experimenta ușor cu diverse croieli la linia decolteului, sau cu o lungime la baza genunchiului. Trenciul Army de la Chic Diva (2) îți conferă personalitate, dar și o mică pată de culoare.

Nu uita, dacă vrei să ieși din anonimat poți oricând să asortezi acest tip de jachetă cu o curea în contrast. Mai multe detalii despre cum să asortezi cu succes o curea găsești aici.

Poncho-uri

Dacă însă ești o mare fană a tricotajelor și îți place să te înfășori în țesături călduroase care te duc cu gândul la o seară relaxantă petrecută în fața șemineului, atunci te vei orienta către un poncho.

Fie că optezi pentru clasicul model cu guler și franjuri (3), cu siguranță te vei bucura de confort în timp ce ținuta ta va deveni ușor una chic.

De asemenea, dacă preferi culorile neutre, însă îți plac imprimeurile nu vei da greș cu poncho-ul deschis de la NISSA (1).

Culorile cărămizii sunt, evident, cele mai populare alegeri în acest sezon, așadar una dintre cele trei game de culori de la Fashion Agenda (2), (4), (5) te va salva indiferent de situație!

Cardigane

Cu siguranță cardiganele sunt cea mai la îndemână soluție când suntem pe grabă, sau când avem nevoie de o jachetă care să ne fie de folos în orice situație.

Fie că alegi un model cu o linie dreaptă sau o croială asimetrică, din nou, curelele îți sar în ajutor. Deși niște alegeri foarte simple, cardiganele pot fi ușor accesorizate cu o curea bine cambrată în talie, care nu numai că îți conturează perfect linia corpului, ci și conferă un aer chic ținutei.

Cardiganul negru de la Ama Fashion (1) are o croială dreaptă la bază, însă scoate în evidență talia printr-un cordon negru, simplu. Așadar, nu trebuie să îți mai bați capul să cauți o curea în ton cu restul accesoriilor, doar asortează-l ținutei tale and you’re good to go!

Pe de altă parte cardiganul de la NISSA (3) este categoric un statement piece, fie că alegi să-l porți deschis, precum în poza prezentată mai jos, sau vrei să experimentezi cu o curea îndrăzneață. Un cardigan negru, cu croială asimetrică este o alegere versatilă care se asortează ușor oricărei ținute și poate fi accesorizată în infinite moduri.

Dacă totuși cauți o piesă mai structurată, dar ușoară îți recomandăm jacheta de la Fashion Agenda (2). Gulerul larg și croiala asimetrică de la bază oferă un aer relaxat întregului outfit, pe când catarama din talie oferă posibilitatea unei ținute mai cambrate.

Fie că alergi să le asortezi unei perechi clasice de UGG-uri sau unor ghete cu toc, jachetele prezentate astăzi nu te vor lăsa la greu sezonul acesta. Nu uita, dacă preferi un look mai omogen poți opta pentru o curea în talie.

Lasa un comentariu