Lentile de contact pentru Halloween « Honolulu.ro

Lentile de contact pentru Halloween

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand celebra sarbatoare americana va fi sarbatorita si la noi. Halloween-ul a ajuns sa fie din ce in ce mai sarbatorit, iar in fiecare an costumele sunt mult imbunatatite fata de anul anterior. Daca la inceput oamenii preferau sa poarte masti, pelerine sau alte lucruri marunte, acum lucrurile s-au schimbat.  Cei mai nerabdatori se pregatesc din timp cu costume sofisticate, isi pregatesc machiajul sau chiar merg la un salon specializat.

Majoritatea costumelor de Halloween imita anumite personaje din filmele de groaza: papusa Chucky, vrajitoare, scheleti sau demoni.

Pentru a avea un costum si mai infricosator, ai nevoie de un mic detaliu care sigur va face diferenta si ii va speria pe toti cei care te vor privi direct in ochi: lentilele de contact colorate, speciale de Halloween.

Lentilele de contact pentru Halloween sunt negre, rosii sau albe. Fie ca le alegi pe cele albe, negre sau rosii, cu siguranta ii vei speria pe toti.
Pentru a cumpara o pereche de lentile de contact de Halloween poti da click pe orice pereche de lentile de mai jos. Pregateste-te din timp, mai sunt doar cateva saptamani.

ZenVu Bright Blue - lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)
 

Verifica pretul!

Un comentariu

Lasa un comentariu