Palton rosu de dama colectia 2015 « Honolulu.ro

Palton rosu de dama colectia 2015

Frigul de afara isi spune cuvantul, iar pentru a ne proteja de el va trebui sa adaugam noi haine in garderoba noastra. O geaca sau un palton este ideal pentru iesirile in oras sau pentru plimbarile de seara. Daca iti place sa fii mereu eleganta, atunci un palton este ideal pentru tine. Exista nenumarate modele de paltoane, mai groase sau mai subtiri, insa astazi nu ne vom lega de grosimea materialului, ci de culoarea acestuia.

Paltoanele colorate te vor scoate mereu in evidenta si te vor face sa radiezi in orice moment al zilei. Daca doresti sa iti reinnoiesti garderoba cu un palton nou, iata o culoare care te va scoate mereu in evidenta:

Paltoane rosii din colectia toamna 2015

Se spune ca rosul este coloarea senzualitatii, iar un palton rosu este ideal pentru femeile care doresc sa emane atractivitate si senzualitate. Mai jos aveti colectia de paltoane rosii adunate din mai multe magazine online:

Paltoanele din imagini sunt confectionate din  PoliesterLana si Spandex. In ceea ce priveste marimea, nu ai de ce sa iti faci griji, sigur este una potrivita si pentru tine!

Lasa un comentariu