Pijamale cu Modele de Craciun « Honolulu.ro

Modele pijamale craciun pentru dama sau intreaga familie!

Iarna este momentul potrivit in care sa iti schimbi pijamalele vechi cu unele noi. Cele mai frumoase pijamale de iarna sunt bineinteles cele cu motive de Craciun. O pijama poate fi si un cadou pe care sa il oferi cuiva drag. Cred ca oricine si-ar dori sa primeasca o pijama in tema Craciunului sau o pijama pufoasa cocolino.

Pijamale pentru femei

Set pijamale craciun familie

Seturile de pijamale pentru familie sunt formate dintr-o pijama de dama, o pijama pentru barbati, o pijama pentru un copil sau 2. Pijamalele prezentate mai jos sunt cu moive de craciun pentru ati oferi o seara linistita in spiritul sarbatorilor. Pozele de la brad imbracati toti in setul de pijamale pentru intreaga familie sunt potrivite pentru un tablou magic de familie.

Pijamale Personalizate Familie Happy Snowman 3

Verifica pretul!

Pijamale Personalizate Familie Big Arctic Family 3

Verifica pretul!

Pijamale Personalizate Familie Arctic Family 3

Verifica pretul!

Pijamale craciun cuplu

Verifica pretul!

Pijamale craciun pufoase

Pijamalele pufoase cocolino sunt perfecte pentru anotimpul de iarna. Sunt foarte pufoase si placute la atingere. Sunt lejere si raman la fel de pufoase dupa fiecare spalare. Sunt pijamale care se pot purta de Craciun, ideale sa le folosesti atat la somn, cat si in timpul zilei atunci cand simti nevoia sa ramai in pat si sa te bucuri de o carte. 

Alte modele aici

Daca ti-a placut vreun model de pijama de Craciun da click pe poza pijamalei si vei ajunge in pagina magazinului care o comercializeaza. Viziteaza si articolul “pulovere cu motive de Craciun“. S-ar putea ca un pulover sa se potriveasca cu ceea ce cauti tu:)

Tu ce pijamale preferi sa porti iarna? Preferi pijamalele din doua piese sau pijamalele intregi?

Un comentariu

Lasa un comentariu