Pijamale cu Modele de Craciun « Honolulu.ro

Modele pijamale craciun pentru dama

Iarna este momentul potrivit in care sa iti schimbi pijamalele vechi cu unele noi. Cele mai frumoase pijamale de iarna sunt bineinteles cele cu motive de Craciun. O pijama poate fi si un cadou pe care sa il oferi cuiva drag. Cred ca oricine si-ar dori sa primeasca o pijama in tema Craciunului sau o pijama pufoasa cocolino.

Magazinele de unde pot fi achizitionate pjimalele de mai jos sunt:

Pentru a vedea pijamalele pentru femei din categoria de mai jos, este suficient sa apesi pe poza si vei fi redirectionat catre site-ul care vinde acest produs.

Pijamale pentru femei

pijama craciun
pijama craciun

 

pijama craciun
pijama craciun

 

pijama craciun
pijama craciun

 

pijama craciun
pijama craciun
pijama craciun

 

pijama craciun
pijama craciun dama

 

pijama dama craciun
pijama craciun

Pijamale craciun pufoase

Pijamalele pufoase cocolino sunt perfecte pentru anotimpul de iarna. Sunt foarte pufoase si placute la atingere. Sunt lejere si raman la fel de pufoase dupa fiecare spalare. Sunt pijamale care se pot purta de Craciun, ideale sa le folosesti atat la somn, cat si in timpul zilei atunci cand simti nevoia sa ramai in pat si sa te bucuri de o carte. 

 

Alte modele aici

Daca ti-a placut vreun model de pijama de Craciun da click pe poza pijamalei si vei ajunge in pagina magazinului care o comercializeaza. Viziteaza si articolul “pulovere cu motive de Craciun“. S-ar putea ca un pulover sa se potriveasca cu ceea ce cauti tu:)

Tu ce pijamale preferi sa porti iarna? Preferi pijamalele din doua piese sau pijamalele intregi?

Alte articole utile: Pijamale de craciun pentru cuplu || Pijamale de craciun pentru intreaga familie

Cuprins:

Un comentariu

Lasa un comentariu