Portofele Michael Kors « Honolulu.ro

Portofele Michael Kors

Michael Kors este un brand foarte renumit in tara noastra. Multa lume cunoaste ceasurile si  gentile Michael Kors, dar putini stiu ca acest brand face si portofele. Portofelele lor sunt renumite in intreaga lume si sunt la fel de cautate ca si portofelele GUESS, doar ca pretul lor nu e la fel de mic. Un portofel Michael Kors poate ajunge si pana la 1000 de lei. Un pret destul de ridicat. Cu greu gasesti un portofel Michael Kors ieftin, iar daca e prea ieftin, adica undeva la 100 – 200 de lei ar trebui sa te gandesti ca acel portofel nu e deloc original.

In Romania sunt foarte putine site-uri care vand portofele Michael Kors originale. Cele mai importante magazine online cu produse 100% originale sunt:

Mai jos vei gasi colectia cu portofele alese de mine. Pentru a afla mai multe detalii despre portofel tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe butonul “verifica pret”. Vei ajunge pe pagina magazinului online unde vei afla pretul, vei vedea mai multe poze si detalii despre portofel.

Iata colectia cu portofele Michael Kors:

portofel crem lucios michael kors femei

Portofel negru Michael Kors dama

 
 

Verifica pretul!
Toate portofelele Michael Kors de mai sus sunt originale. Calitatea materialului din care acestea sunt facute este una superioara altor portofele. O calitate buna are si un pret pe masura, astfel aceste portofele ajung sa coste undeva la 900 de lei. Nu oricine isi va permite sa isi cumpare un portofel Michael Kors, de aceea, achizitionarea unuia te va face sa te diferentiezi de multime.

Aceasta a fost colectia cu portofele Michael Kors. Sper ca ti-a placut si ca ti-a sarit in ochi cel putin un portofel. Am incercat sa aleg o gama cat mai diversificata de culori astfel incat sa acopar cat mai multe gusturi. 🙂

Lasa un comentariu