Produse cosmetice la tine acasa « Honolulu.ro

Produse cosmetice la tine acasa

Stim ca aceasta perioada este una dificila, mai ales ca nu mai avem in saloanele de infrumesetare. Vopsitul parului, realizarea manichiurii, pensatul, epilatul, trebuie sa le facem singure, in mediul nostru.

Pentru asta, avem nevoie de diferite produse cosmetice, cum ar fi vopsele de par, oxidanti, lacuri de unghii, ceara pentru indepartarea parului. Exista diferite tutoriale in mediul online despre cum sa iti vopsesti singura parul sau sa iti realizezi o manichiura semipermanenta sau gel.

Magazinele online de unde poti achizitiona astfel de produse sunt:

  • esteto.ro – aici gasesti foarte multe produse de ingrijirea parului, corpului si a tenului, inclusiv diferite produse vestimentare cum ar fi lenjeriile modelatoare
  • kitunghi.ro – produse pentru realizarea manichiurilor cu care erati deja obisnuite; produsele sunt accesibile la pret si va puteti realiza manichiura singure, acasa.
  • vegis.ro– pentru produse cosmetice naturale

Accesati cele 3 magazine online mentionate mai sus si nu renuntati la tabiueturile voastre!! Fi-ti frumoase si pozitive!

Flowers photo created by cookie_studio – www.freepik.com

Lasa un comentariu

Ramai la curent cu ultimele reduceri!

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Honolulu.ro will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.