SMARTWATCH-tehnologie SMART pe un ecran mic « Honolulu.ro

SMARTWATCH-tehnologie SMART pe un ecran mic

Conceptul de SMART nu mai este ceva nou pentru noi. In ziua de azi, toti avem un telefon SMART cu ecran cu touch si diferite aplicatii. Cu toate acestea, companiile au vrut sa dezvolte si mai mult ERA tehnologica si sa ne scoata pe piata ceasuri inteligente cu scopul de a sesiza mai usor mesajele, e-mailurile si alte notificari la incheietura mainii.

Tipuri de SMARTWATCH

Exista diferite tipuri de ceasuri inteligente in functie de nevoile fiecaruia. Sunt ceasuri cu functii pentru sport, sanatate, securitate, alerte. Ceasurile SMART care se pot conecta la un telefon se numesc SMARTWATCH pereche. Mai sunt si cele SMARTWATCH independente care pot fi conectate la smartphone, dar care au si suport dedicat pentru cartela SIM. De asemenea mai puteti gasi si SMARTWATCH clasic unde puteti primii diverse notificari, dar au functii limitate.

Alegerea ceasului potrivit

Atunci cand te gandesti sa iti procuri un ceas inteligent trebuie sa tii cont de unele aspecte. Este foarte important sa verifici compatibilitatea ceasului cu sistemul de operare al telefonului tau. Nu toate ceasurile smart sunt compatibile cu telefoanele personale.  Sistemele de operare cele mai des folosite pentru SMARTWATCH sunt: WatchOS (al celor de la Apple Watch), Wear OS (Android Wear- sistemele de operare pentru ceasurile de la Google care pot fi compatibile cu mai multe sisteme de operare), Tizen ( dezvoltat de Samsun Gear), etc.

Un alt aspect de care poti tine cont este faptul ca pe piata au aparut si modele foarte ieftine de SMARTWATCH care nu au o durata mare de viata. Daca vrei un SMARTWATCH bun atunci este recomandat sa alegi unul de la firme deja cunoscute ca: Garmin, Apple, Samsung, Huaway, etc.

Recomandari ceasuri SMART:

Verifica pretul pe quckmobile
 

 

Verifica pretul pe WatchShop
 

 

Cuprins:

Lasa un comentariu