Summer OBSESSIONS « Honolulu.ro

Summer OBSESSIONS

O apariție imaculată

Spuma mării este ca brodată, iar valurile prinse în falduri – rochia albă din dantelă este zeița incontestabilă a verii!

Broderie spartă (6), mâneci lungi hippie sau croiuri simple cu bretele spaghetti (5), linii clasice și elegante (7) sau valuri de material fluid – rochia de dantelă le bifează pe toate în acest sezon. Experimentează cu abordări care să se potrivească personalității tale și joacă-te cu această piesă atât de versatilă: de la o petrecere pe plajă (4), la un garden party (3) sau chiar o nuntă, dantela albă este o apariție în sine. Fie că te inspiri din croiuri atipice precum cel creat de Givenchy sau de Dolce&Gabbana (de referință (1) piese purtate de Ducesa de Cambridge) sau din variante demne de o sirenă (2), precum creatia Elie Saab, rochia aceasta are multe fațete, deopotrivă frivole și austere.

Pe umerii tăi

Dă uitării clasicul decolteu: vara aceasta este numai despre umeri goi și clavicule delicate, rochii căzute, fronseuri și volane răvășite! Do the Bardot!

Dacă hitul anilor ’90, Looking back over my shoulder, revine în forță să nu te mire. Sezonul acesta toate privirile cad pe umeri, așa că pregătește-te să te joci cu croiuri de inspirație mexicană (5), volane (2), imprimeuri (7), coliere delicate, cercei lungi și bucle căzute lejer. Olivia Palermo și-a însușit deja acest trend, iar cămașa sa cu umeri decupați și volane strânse pare scoasă direct din visul unei nopți de vară: delicată și feminină, simplă, dar versatilă. Lasă-ți creativitatea să exploreze toate opțiunile: de la asimetrii (4), la tăieturi riguroase (1), cămăși minimaliste (3) sau dantelării fine (6), umerii trebuie să strălucească suav sub soare. Pentru un strop de inspirație timeless trage cu ochiul la diva absolută a umerilor goi: Brigitte Bardot făcea valuri în anii ’60 cu acest nou decolteu supranumit, de altfel ”the Bardot”.

Let them SLIP!

Cel mai improbabil trend din ultima vreme este si cel mai comod: papucii reinterpretați (1) au devenit aproape peste noapte cele mai chic încălțări (2).

Vara aceasta punem tocurile-n cui și o luăm la plimbare în papuci (3). Nu de casă, bineînțeles, ci în noii papuci orientali (5) transformați într-o declarație de stil de cele mai importante case de modă. Fie că este vorba de accentele metalice și lookul futurist (6) de la Alexander Wang, minimalismul și imprimeurile geometrice semnate Acne Studios sau imprimeurile trăsnite (4) alăturate binecunoscutului logo Gucii, așa numiții ”papuci babouche” (7) au luat podiumurile (și străzile!) cu asalt. Tot ce ne rămâne de făcut este să îi combinăm cu pijamalele de stradă, un turban de mătase și niște ochelari supradimensionați, să comandăm o înghețată turcească și să ne asumăm rolul unor sultani înghipuiți și leneși.

Lasa un comentariu