Sutiene pentru Rochii fara Spate « Honolulu.ro

Sutiene din silicon si sutiene fara bretele ideale pentru rochii fara spate

De multe ori, sutienele din silicon sau sutienele fara bretele sunt solutia perfecta atunci cand doresti sa porti o rochie cu spatele gol, sau un maiou fara bretele. E foarte urat ca o rochie fara spate sa fie purtata cu un sutien normal, caruia sa i se vada bretelele.

Mai jos am realizat o selectie de sutiene din silicon care pot fi purtate fara grija, pentru ca sunt foarte rezistente si care vor sta foarte fixe. Atunci cand alegi un sutien din silicon este important ca acesta sa se lipeasca perfect pe sani, fara a exista riscul de a se desprinde de pe piele. Pentru o mai buna fixare e indicat ca pielea sa fie curata si lipsita de creme sau alte solutii.

Iata colectia cu sutiene pentru rochii fara spate:

Sutien din silicon fara bretele

Sutien din silicon fara bretele

Sutien din silicon cu bretele transparente

Sutien din silicon cu bretele transparente

Sutienele de mai sus sunt doua sutiene invizibile care iti vor mari sanii si care vor fi foarte greu de sesizat. Primul sutien, este un sutien din silicon fara bretele care se poate purta chiar cu orice tip de rochie. Se potriveste de minune atat cu rochiile fara spate cat si cu rochiile fara bretele, iar al doilea este potrivit mai degraba pentru rochii cu spatele gol. Bretelele sunt transparente, insa pot fi sesizate. Totusi, daca iti doresti o ridicare a sanilor, sutienul din silicon cu bretele transparente este alegerea perfecta pentru tine.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre ele, apasa pe “verifica pret”. Vei ajunge in pagina magazinului online unde vei avea chiar toate informatiile de care ai nevoie.

sutien fara bretele negru-crem

Sutien fara bretele negru-crem

sutien fara bretele negru-crem din silicon

Sutien fara bretele negru-crem din silicon

Doua modele confectionate din materiale diferite, primul este din polyester, iar al doilea din silicon. Banda autoadeziva le va face pe amandoua sa stea fixe si sa nu se miste de pe sani.

sutien fara bretele negru-crem din silicon cu cupe autoadezive

Sutien fara bretele negru-crem din silicon cu cupe autoadezive

sutien fara bretele negru-crem din silicon cu cupe autoadezive si siret

Sutien fara bretele negru-crem din silicon cu cupe autoadezive si siret

Ultimele doua modele sunt oarecum asemanatoare, fiind captusite cu silicon, iar suprafata vizibila arata exact ca un sutien normal.

Sper ca ti-a placut acest articol si ca de acum incolo vei avea un sutien pentru rochiile tale fara spate. E bine sa il ai in casa si oricand ai nevoie de el sa il porti cu placere. Pretul unui sutien din silicon este destul de ieftin, gasesti sutiene chiar si sub 50 de lei. Daca vrei sa afli pretul vreunui sutien de mai sus, apasa click pe imagini si vei ajunge in pagina magazinului online care il comercializeaza.

Spor la cumparaturi!

Foto: wearwest.com

Lasa un comentariu