Tenisi Vans originali pentru dama si barbati « Honolulu.ro

Tenisi Vans originali pentru dama si barbati

Acum cateva saptamani am scris un articol in care prezentam diferentele dintre tenisii Vans originali si cei fake (poti vedea articolul aici), iar deoarece am observat ca firma Vans prezinta un real interes pentru tineri, am ales sa realizez o colectie cu tenisi Vans pe care ii poti cumpara din Romania. Probabil ai vazut si tu ca nu e deloc rentabil sa iti cumperi o pereche de tenisi care nu sunt originali. Arata mult mai neingrijiti, sunt inconfortabili si durata lor de viata este mai scurta. Mai jos iti prezint cateva modele pentru fete si baieti. Vei gasi clasicii tenisi Vans Authentic, dar pe langa acest model cu siguranta vei gasi si alti tenisi pe care nu ii vezi prea des in magazinele fizice. Pentru a vedea si mai multe modele intra in magazinul online Originals.ro si vei gasi acolo zeci de modele.

Colectia de tenisi Vans:

Tenisi Vans Era Van Doren portocalii

Tenisi Vans Era Van Doren

Tenisi Vans Authentic colorati

Tenisi Vans Authentic

Tenisi Vans Authentic portocalii

Tenisi Vans Authentic culoarea portocaliu

Tenisi Vans Authentic rosii

Tenisi Vans Authentic culoarea rosie

Tenisi Vans Era 59

Tenisi Vans Era 59

Tenisi Vans Authentic marsala

Tenisi Vans Authentic culoarea marsala

Tenisi Vans negri cu talpa neagra

Tenisi Vans negri cu talpa neagra

Tenisi Vans 106 Mid VUCQ0kJ negru

Tenisi Vans 106 Mid

Tenisii Vans Authentic negri

Tenisii Vans Authentic culoarea neagra

Tenisi albi Vans Authentic

Tenisi Vans Authentic culoarea alb

Tenisi albastrii Vans Authentic

Tenisi Vans Authentic culoarea albastra

Tenisi rosii Vans Authentic

Tenisi Vans Authentic culoarea rosie

Tenisii Vans Authentic sunt poate cei mai cunoscuti tenisi realizati de firma Vans. Ei pot fi purtati atat de catre femei cat si de catre barbati. La prima vedere ai putea spune ca tenisii de culoare rosie poti fi purtati doar de catre femei, iar cei maro sau negri, doar de catre barbati, insa nu este asa. Cei rosii se potrivesc la fel de bine si in piciorul unui barbat, iar cei maro sau negri se potrivesc foarte bine si in piciorul unei femei.

Tenisi negri Vans Classic Slip-On

Tenisi negri Vans Classic

Tenisi Vans Winston Decon albi

Tenisi Vans Winston Decon

Aceasta a fost colectia cu tenisi Vans. Pentru fanii acestui brand am realizat o colectie si cu ghiozdane Vans. Produsele Vans sunt mult mai calitative fata de o incaltaminte cumparata de la brand-uri necunoscute. Preturile tenisilor nu sunt deloc mici, insa te asigur ca achizita lor chiar merita. Nu numai ca te vor face sa te simti confortabil,  dar te vor face sa arati si foarte bine:)

Ii poti purta cu o pereche de blugi, pantaloni scurti sau in cazul doamnelor, cu o fusta sport. Acestia se potrivesc la fel de bine si cu un tricou, o camasa de blugi sau una in carouri.

Modelele de tenisi de mai sus sunt doar o mini selectie a modelelor de pe Originals.ro. Intra in magazin si vei gasi o multime de tenisi in o multime de culori: rosii, negri, albi, portocalii, verzi, galbeni, albastri etc.

Alte magazine care vand tenisi Vans originali:

Featured photo: eukicks.com

Ultima modificare: [todaysdate]

Lasa un comentariu