Tricouri Personalizate pentru Gravide « Honolulu.ro

Tricouri personalizate pentru gravide

Gravidele isi gasesc tot mai greu hainute care sa le fie bune. Numerele hainelor se schimba de la luna la luna si mereu este nevoie de o imbracaminte noua. Tricourile pentru gravide sunt minunate in aceasta perioada. Sunt comode, dragute si au un mesaj important de transmis. Majoritatea tricourilor sunt si amuzante.
Mai jos am realizat o colectie de tricouri personalizate pentru gravide alcatuita din produsele vandute de 3 magazine online:

Tricouri pentru gravide vandute de Tiparo:

Vezi detalii pret!
Tshirt Factory este un magazin care vinde doar tricouri personalizate. Ei au aproximativ 5 pagini doar cu tricouri pentru viitoare mamici. Sunt o multime de modele care se pot personaliza pe tricouri de culoare diferita. Sistemul Tshirt Factory e unul foarte simplu: iti alegi modelul, tipul de tricou/maiou, culoarea si marimea, iar apoi il comanzi direct la tine acasa. Tricourile sunt foarte calitative, toate fiind din bumbac.

Toate tricourile de mai sus sunt elastice, insa ai grija atunci cand iti decizi marimea. Burtica ta creste foarte repede si s-ar putea ca un tricou cu o marime mai mare decat porti de obicei sa iti fie bun mai multe luni la rand.

Acesta a fost articolul cu triouri pentru gravide. Il vei gasi in categoria cu tricouri, alaturi de alte articole tematice, cum ar fi: tricouri pentru cupluri, tricouri pentru burlacite sau tricouri pentru burlaci.

Lasa un comentariu